Halak, rákok, kagylók

Vöröstonhal borskéregben burgonyasalátával

Vöröstonhal borskéregben burgonyasalátával

Mai hal: ami tonhal, reméljük, mindenki kedvence. Mert mi nagyon szeretjük. Fontos a változatosság, nos, itt a mai variáció!

2 napja

Halak, rákok, kagylók

Tonhalkrémes rizsgolyók salátával

Tonhalkrémes rizsgolyók salátával

Az erő a receptben van: a végeredmény egy különleges recept lesz, akár hétvégére, akár hétköznapra is!

4 napja

Halak, rákok, kagylók

Párolt pisztráng  újhagymával

Párolt pisztráng újhagymával

Mai napi meglepetés: egy nagyszerű pisztránggal. Nem hétköznapi, persze, azért is ajánljuk hétvégén.

4 napja

Halak, rákok, kagylók

Tengeri halfilé cukkinivel és sárgarépával göngyölve

Tengeri halfilé cukkinivel és sárgarépával göngyölve

Hal egy remek mártással. A tengeri halfilé mindennapos alapanyag, de tudják: minden egyszerű alapanyagból lehet különlegességet készíteni.

9 napja

Halak, rákok, kagylók

Süllőfilé rákkal, petrezselymes, vajas hordóburgonyával

Folyamatos propagandát fejtünk ki a halak mellett, remek alap például a süllő, nem is mindennapi. Meg egy kis rák.

12 napja

Halak, rákok, kagylók

Kapribogyós pisztráng, póréhagymás zöldségekkel

Kapribogyós pisztráng, póréhagymás zöldségekkel

Egy újabb csodálatos halas recept, mediterrán hangulatban. Köszönhetően a kapribogyónak, és a felhasznált zöldségeknek. Komolyan ajánljuk:)

13 napja

Halak, rákok, kagylók

Tengeri hekkfilé karalábéval, burgonyasalátával

Tengeri hekkfilé karalábéval, burgonyasalátával

Mai hal: mégis, a fő ereje ennek a receptnek a különleges köret. Természetesen a jó összetevő mellé kell még valami: az ötlet.

14 napja

Halak, rákok, kagylók

Egy könnyű halleves

Egy könnyű halleves

Ha már van alaplé receptjük - és van, itt a mitfozzunkma.hu oldalon, akkor már csak használni kell. Másrészt pedig: minden puding (meg persze halleves és halalaplé)

19 napja

Halak, rákok, kagylók

Zsályás-almás lazac 08:03

Zsályás-almás lazac

Hal, persze, plusz az a lényeg, hogy vegyük komolyan a lazacot. A legremekebb alapanyagok egyike, használják bátran.

23 napja

Halak, rákok, kagylók

Marinírozott foltos tengeri halfilé, rizstésztával

Marinírozott foltos tengeri halfilé, rizstésztával

A tengeri halfilé szerencsére nem különösebben drága - ráadásul ehhez a kompozícióhoz használhatjuk bármelyik fajtát, és persze lesz benne egy kis pikantéria is!

23 napja

Halak, rákok, kagylók

/ 21
1. oldal 2 3 4 következő »