Befőzéstől az aszalásig

Presinszki Judit - Befőzéstől az aszalásig

Végre női séfet köszönthetünk a Mit főzzünk ma? csapatában, igazi női tanácsokkal, praktikákkal természetesen.

A téma pedig nem más, mint egy régesrégi technika: a befőzés, aszalás. Tegyük fel, hogy a hétvégén a nagymamánál voltak, és befőttel jól felszerelve értek haza. Nem tudják, hogy mit készítsenek belőle?

Nos, mi tanácsot adunk Önöknek. Ha pedig Önök maguk akarnak nekilátni, mondjuk az aszalásnak, akkor arra is találnak ötleteket. Hogy legyen mihez nyúlni egy hideg, téli napon, és jókedvvel süssünk-főzzünk, és aztán persze tálaljunk, és együnk egy jót!

Receptek Befőzéstől az aszalásig című kiadványból

Fokhagymás tarja sült burgonyával és hordós savanyúsággal

Ahogyan mindannyian szeretjük: egy jó sült hús, remek körettel. A recept nem nehéz, hamar el is lehet készülni: nincs mire várni!

1 hónapja

Köretek

Székelykáposzta, avagy a lengyel bigos

Egy jó kis tartalmas székelykáposzta: mondhatnánk, hogy "van benne valami":) Hát igen. Nem a legkönnyebb receptünk, de...

4 hónapja

Húsételek

Szilvalekváros kuglóf

Két választás van: veszünk kuglófot készen, vagy megcsináljuk magunk. Érthető, ha mi nem a vásárlást javasoljuk. Miért is? Nézzétek meg, rájöttök!

4 hónapja

Gyümölcsös ételek

Hamis somlói

Van, akinek a kedvence a somlói, mi is ismerünk jó néhány ilyen embert. Nekik készült ez a spéci somlói recept - érdemes kipróbálni!

5 hónapja

Ünnepek

Sajtsalátával töltött körte

Minden gyakorló háziasszony/konyhai ember tudja, hogy a legegyszerűbb dolgok zseniálisak tudnak lenni. Mint ez a recept is!

5 hónapja

NAPI AJÁNLAT