Jelmezvásárlás Jolie-Pitt módra

Írta MitFozzunkMa.hu, 2012. október 29. 12:36

Címkék:
Angelina Jolie, Brad Pitt, Shiloh, Vivienne, Knox, gyerekek, Halloween, jelmez, vásárlás, divat
A(z) "Jelmezvásárlás Jolie-Pitt módra" című hír megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Joliék is lázban égnek, hogy a jön a cukorkagyűjtés napja. Ehhez viszont szuper jelmezekre lesz szükségük, amit el is mentek megkeresni.

Angelina Jolie és Brad Pitt hat gyermekkel rendelkezik, akiknek bizony jelmezt kell vásárolni Halloweenra.  A 28-án megejtett Los Angeles-i túra sokáig tartott, mivel a nézelődést is hosszúra nyújtották, valamint kedvesen megálltak társalogni az oda érkező rajongókkal is.

 

1351462280_angelina-jolie-kids_1.jpg
 

 

A gyerekek szemmel láthatóan nem nagyon élvezték a bevásárlást. A 4 éves ikrek, Vivienne és Knox (Angie karjában), valamint Shiloh is savanyú arckifejezéssel ténferegtek édesanyjuk mellett.  Vivienne szerzeménye az egyszarvús rózsaszín jelmez volt, amit magára is vett a hazafelé vezető úton. Knox pedig a kezében szorongatta a krokodilt mintázó kitömött játékát.

 

Angie mindemellett csodálatosan nézett ki. Bár pár kiló még elférne rajta, de máris egészségesebben néz ki, mint néhány hónapja. Egyszerű stílusú fekete ruhája tökéletes bevásárláshoz, hiszen kényelmes, és pont eleget takar el a testből. Ehhez a ruhához egy krémszínű lakk lapos cipőt és sötét napszemüveget viselt.

 

Forrás: UsMagazine

 

Ha klasszikus szakácskönyvet szeretne, vagy "csak" egy jó kis olvasnivalót, kattintson ide, és találja meg a kedvére való könyvet. :)  

 

Varga Andrea

 

Írd le te is a véleményed!