Mert minden NŐ gyönyörű!

Írta MitFozzunkMa.hu, 2012. december 28. 19:01

Címkék:
, szépség, divat, Plus Size Advice, Facebook, közösség, segítség, átalakulás, tanácsok
A(z) "Mert minden NŐ gyönyörű!" című hír megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

A nők szépsége örök. Mindenkiben ott van a gyönyörű nő, bár sokaknak segítség kell ahhoz, hogy mindezt felfedezzék magukban. Megoldás a Plus Size Advice!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy MINDEN nő gyönyörű! Különbözőek vagyunk, és pont ez a szép az egészben.

 

jo(masolas).jpg

 

Továbbá csodás minden olyan ember, aki hangot emel azért, hogy a teltebb nők is helyet kapjanak a divatban, és az élet minden más területén. Nem csak a vékonyaké a divat szeretete és a csinos öltözködés!

 

581568_322311151211311_1898992188_n.jpg
Az "átalakító kommandó" női részlege: Kovrig Dóra, Fodor Mónika, Heltovics
Éva ...
 
 
530380_315689615206798_83999552_n.jpg 
... és Misi

 

Ma bemutatunk egy olyan kezdeményezést, ami nagyon kellene, hogy eljusson az emberekhez. Kovrig Dóra, aki maga is a divatszakmában dolgozik, létrehozott Facebook-on egy közösséget, amely a teltebb hölgyeknek, nőknek segít divatosan öltözködni, és elfogadni magukat olyannak, amilyenek. Csapatával együtt szintén segítő kezet nyújtanak azon nőknek, akik már nem érzik magukban a csodát, amit úgy hívunk: NŐ. Tippek, Tanácsok, Ötletek mindennapi, de nem átlagos nőknek!"

 

396765_309319942510432_1442039526_n.jpg
Reni
 

 

A Plus Size Advice Facebookos közösség novemberben indult, alig két hónapja, de már sokan álltak az oldal mellé. Híres emberek is, köztük Tóth Vera, Fatima és Steiner Kristóf. Az oldal megalkotója így nyilatkozott: Bármilyen furcsa, de megálmodtam, hogy nekem készítenem kell egy ilyen oldalt. A divatszakmában dolgozom, hiszen szépségversenyeket szervezek normál lányoknak én, mint PS lány! Mindig is zavart, hogy a velem egy cipőben lévő lányok nincsenek értékelve, soha senki nem gondol rájuk/ránk... Pedig vagyunk egy páran és szerintem nagyon sok gyönyörű lány van a PS kategóriában is!"

 

A csapat tréninggel is segít a szépülni vágyó hölgyeknek. Smink, haj és divattippek, minden, ami a kifogástalan külsőhöz szükséges. „Van egy csapatom, akikkel egy tréning keretein belül segítünk átalakulni testileg, lelkileg olyan lányoknak, akik úgy érzik, hogy változtatni szeretnének az életükön, hiszen önbizalom hiányosak, boldogtalanok..."

 

380902_313659422076484_872155481_n.jpg
Mónika (további gyönyörű PS modellekért katt a Plus Size Advice-ra)
 

 

„A tréning egy 1napos átalakulós nap, ami egy önbizalom növelő tréning előadást takar, valamint a lányok megtanulják, hogyan sminkeljék magukat, milyen hajak állnak nekik jól és természetesen divattanácsokat is kapnak. Majd ha elkészültek, egy profi fotózáson vesznek részt...Természetesen a képeket utána mindenki megkapja (a tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyon sokan ajándékként adják a szerelmüknek, családjuknak)
Örömet okoz nekem, ahogy látom őket rút kiskacsából hattyúvá válni, olyan izgalmas
:)"

 

Természetesen nemcsak a Plus Size-es nőkért kampányolunk, hanem az átlagos, vagy sovány testalkatúakért is, hiszen mindannyian szépek vagyunk, és ezt ne felejtsük egyetlen élethelyzetben sem. Dóriék várnak minden olyan igazi nőt, akik szeretnének átváltozni. Lehetőség van továbbá szépségversenyeken szerepelni, és modellszakmában dolgozni, ha meg van hozzá a kellő önbizalom és adottság.

 

A mappák között rábukkanhatunk olyanra, ahol magyar, gyönyörű nőket láthatunk, akik elfogadták magukat, és példaként szolgálnak mások számára.

 

És soha ne feledd, MINDEN NŐ GYÖNYÖRŰ!

 

További sikeres munkát kívánunk a Plus Size Advice- nak, Dórinak és csapatának, és reméljük, hogy segítségükkel vagy önelhatározásból, de egyre több nő lesz boldog, ha tükörbe néz.

 

Varga Andrea

 

Ha klasszikus szakácskönyvet szeretne, vagy "csak" egy jó kis olvasnivalót, kattintson ide, és találja meg a kedvére való könyvet!   

Írd le te is a véleményed!