Aratóleves bográcsban

Írta Mit főzzünk ma, 2014. szeptember 17. 07:10:00

Címkék:
hagyományos, leves, tartalmas, nyár, középhaladó, tartalmas leves, , bors, káposza (savanyú), tarhonya, joghurt, liszt, fűszerpaprika, puszta debreceni, paprikakrém (édes)
A(z) "Aratóleves bográcsban" című recept megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez alapvetően egy forró nyári recept, amikor jó bográcsolni, de hűvösebb időben sem kell megijedni, a konyhában is működik!

A baconszalonnát üvegesre hevítjük.

Felkockázzuk a hagymát, beletesszük a bográcsba, majd hozzáadjuk a kockára vágott paprikát is.

Közben kocka alakúra vágjuk fel a pácolt pulykacombot is. Beletesszük a pulykát, óvatosan bánjunk a sóval. Ha a hús félig megpuhul, hozzáadjuk a kimosott savanyú káposztát, a pirított tarhonyát.

Jó étvágyat kívánunk!

Még több tartalmas levesért kattints ide

20080706475350116.jpg




Hozzávalók

  • só, 
  • bors, 
  • 50 dkg káposza (savanyú), 
  • 20 dkg tarhonya, 
  • 2 dl joghurt, 
  • 5 dkg liszt, 
  • fűszerpaprika, 
  • 10 dkg puszta debreceni, 
  • paprikakrém (édes)

Közreműködők:

Ezt olvasta már?

Tortilla, ahogyan mi szeretjük »