Egyszerű tőkehalfilé párolt spenóttal, burgonyával

Írta Mit főzzünk ma, 2017. augusztus 18. 14:03:41

Címkék:
padlizsán, fokhagyma, bor (fehér), spenót (paraj), , bors, burgonya
A(z) "Egyszerű tőkehalfilé párolt spenóttal, burgonyával" című recept megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Hal persze, mi más. Nyerjük vele az egészséges ízeket, és persze azt, hogy hamar megvan. Egy kis különlegesség a mindennapokra!



Mint minden jó afrikai recept, ez is gyorsan elkészül, nincs vele sok macera, mégis finom és különleges. Elöljáróban ennyit.

A bambuszedényt - ha van - körbebéleljük spenótlevelekkel, és ráhelyezzük a halfiléket. Ízesítjük sóval, fűszerezzük borssal.

Az egész halmennyiséget leborítjuk spenótlevelekkel, és alatta a krumplival együtt megfőzzük a halat. Már lehet is fogyasztani.

Jó étvágyat kívánunk!

További halas receptekhez kattints ide






Hozzávalók

  • 1 db padlizsán, 
  • 1 gerezd fokhagyma, 
  • 1,5 dl bor (fehér), 
  • 10 dkg spenót (paraj), 
  • só, 
  • bors, 
  • 40 dkg burgonya

Közreműködők:

Ezt olvasta már?

Mákos palacsinta, mennyei eperraguval kínálva »