Fenyőmaggal töltött sertésszűz kuszkusszal

Írta Mit főzzünk ma, 2017. július 14. 16:29:00

Címkék:
sertés, arab, mikró, töltött hús, recept, étel, sertésszűz, fenyőmag, bors, kuszkusz, aszalt gyümölcs
A(z) "Fenyőmaggal töltött sertésszűz kuszkusszal" című recept megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Mit tegyünk, ha rátalálunk a kuszkuszra vásárláskor? Vegyük meg. Mert itt egy recept hozzá, ami ráadásul gyorsan elkészül.



A sertésszüzet felszúrjuk, majd megtöltjük fenyőmaggal.

Sózzuk borsozzuk, majd közepes lángon szépen megsütjük.

A kuszkuszt kétszeres mennyiségű sós vízzel felöntjük, hozzáadjuk a vajat, az összevágott aszalt gyümölcsöt, majd kétszer két percre a mikróba tesszük. Tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!








Hozzávalók

  • 60 dkg sertésszűz, 
  • 12 dkg fenyőmag, 
  • durva bors, 
  • 20 dkg kuszkusz, 
  • 15 dkg aszalt gyümölcs

Közreműködők:

Ezt olvasta már?

Kolbászos rakott kelkáposzta »