Kacsacomb vargányagombával töltve, almás párolt káposztával, sült burgonyával

Írta Mit főzzünk ma, 2017. október 19. 11:17:38

Címkék:
kacsacomb, gomba (vargánya), , bors, majoranna, újhagyma, petrezselyem, alma, káposzta (vörös), áfonyalekvár, málnaecet, zsemle, tej, tojás, burgonya
A(z) "Kacsacomb vargányagombával töltve, almás párolt káposztával, sült burgonyával" című recept megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Párolt káposzta kicsit másképpen, kacsacomb kicsit másképpen, sült krumpli egyszerűen. Előzetesen, röviden ennyi. Őszintén: el kell készíteni!



A kacsacombokat kicsontozzuk úgy, hogy az alsó combból kivesszük a csontot, a bőrét viszont egészben hagyjuk.

A húst ledaráljuk, hozzáadjuk a tejben áztatott zsemlét, ízesítjük sóval, borssal, majorannával és a finomra vágott újhagymával és a petrezselyemzölddel,amit megfuttattunk és összepirítottuk a vargányagombával.

Tojást adunk hozzá, összekeverjük és betöltjük a kacsacombba.

Újhagymát megfuttatunk, kristálycukrot karamellizálunk, majd hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott vöröskáposztát. Ízesítjük, majd – hogy adjunk még egy kis íztöbbletet hozzá - tálalás előtt kockára vágott almával összeforgatjuk.

Jó étvágyat kívánunk!

Még több gombás receptért kattints ide!

Még több almás recepthez kattints ide! 


kacsacomb_web_1_s.jpg






Hozzávalók

  • 4 db kacsacomb, 
  • 10 dkg gomba (vargánya), 
  • só, 
  • bors, 
  • majoranna, 
  • 5 dkg újhagyma, 
  • 1 csomag petrezselyem, 
  • 4 db alma, 
  • 50 dkg káposzta (vörös), 
  • 4 evőkanál áfonyalekvár, 
  • málnaecet, 
  • 2 db zsemle, 
  • 1 dl tej, 
  • 2 db tojás, 
  • 60 dkg burgonya

Közreműködő:

Ezt olvasta már?

Rántotta királyrákkal, aszalt paradicsommal »