Kagylóragu hagymával, paradicsommal

Írta Mit főzzünk ma, 2017. szeptember 30. 13:11:21

Címkék:
hagyma, paradicsom, petrezselyem, bor (fehér), vaj, tejszín, , bors, fokhagyma, kenyér, citrom, kagylóragu
A(z) "Kagylóragu hagymával, paradicsommal" című recept megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Aki a kagylót szereti, örülni fog ennek a receptnek. Semmi faxni, felesleges ténykedés, az eredmény mégis fenomenális.



A kockára vágott szalonnát kipirítjuk.


Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, fokhagymát, sok petrezselyemzöldet, kagylóhúst.

Fűszerezzük, majd fehérborral, tejszínnel ízesítjük, beforraljuk.

Pirított fehér kenyérrel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!








Hozzávalók

  • 10 dkg hagyma, 
  • 4 db paradicsom, 
  • 2 csomag petrezselyem, 
  • 1 dl bor (fehér), 
  • 5 dkg vaj, 
  • fél dl tejszín, 
  • só, 
  • bors, 
  • fokhagyma, 
  • kenyér, 
  • 1 db citrom, 
  • 40 dkg kagylóragu

Közreműködő:

Ezt olvasta már?

Rakott rántott hús »