Mi a párolás?

Írta Bognár Ákos, 2010. július 25. 17:42:37

Címkék:
párolás, étel, recept
A(z) "Mi a párolás?" című recept megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

A párolást sokan, helytelenül dinsztelésnek hívnak. Esetleg önök is keverik a kettőt? Most megtudják, mi a helyes!

A párolás csak annyiban különbözik a főzéstől, hogy kevesebb vízben készítjük az ételt.A hús, vagy zöldség, vagy amit készítünk, a saját levében készül el, ezért fontos, hogy párolás előtt  a húst kevés olajban, vagy sírban kissé megsütjük, hogy a párolás az étel vizét ne vigye el.

Még több hasznos tippért kattints ide! 

Ezt olvasta már?

Csirkevagdalt tejszínes parajjal »