Palacsintanyárs extra kivitelben

Írta Mit főzzünk ma, 2017. augusztus 10. 20:27:56

Címkék:
tésztaételek, palacsinta, nyárs, recept, étel, kaviár, tojás, liszt, tejszín, tej, , kapor, sajt, , bors, citromlé, kaviár
A(z) "Palacsintanyárs extra kivitelben" című recept megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Bár nyárs, nem feltétlenül kültéri kivitel, kényelmesen el lehet készíteni a konyhában is. Aztán, ha jön a jó idő...



A liszttel, tejjel, tojással, tejszínnel kb. 20 cm átmérőjű palacsintákat sütünk.

A friss sajtkrémet ízesítjük a fűszerekkel, a kaviárral, a kaporral. Betöltjük a palacsintába és lazán felgöngyöljük. Dermedni hagyjuk a hűtőben,  majd felszúrjuk nyársra.

Kaprot és borsot összekeverünk, és a kész nyársakat megforgatjuk a fűszerkeverékben. Forró toastkenyéren tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!

Még több nyárson készült ételhez kattints ide!

Más palacsintát is megkóstolnál? Kattints ide! 

 

farsangi_palanyars_web.jpg


 




Hozzávalók

  • 1 db tojás, 
  • 5 dkg liszt, 
  • 1 dl tejszín, 
  • 0,5 dl tej, 
  • 1 csipet só, 
  • fél csomag kapor, 
  • 10 dkg sajt, 
  • só, 
  • bors, 
  • citromlé, 
  • 5 dkg kaviár

Közreműködő:

Ezt olvasta már?

Kolbászos rakott kelkáposzta »