Rántotta királyrákkal, aszalt paradicsommal

Írta Mit főzzünk ma, 2017. november 18. 16:03:50

Címkék:
rákok, egytálétel, különleges, gyors, kezdő, recept, étel
A(z) "Rántotta királyrákkal, aszalt paradicsommal" című recept megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Amikor a mesterszakács feldobja egy kicsit a rántottát, ez bizony erről szól. Nem feltétlenül csak a királyrák, amitől más lesz.



A rántottához, a megtisztított rákokat forró olajban süssük meg, sózzuk, borsozzuk.

Adjuk hozzá a durvára vágott petrezselymet és a felvert tojásokat. Mindkét oldalát süssük meg, de óvatosan, nem szabad kiszárítani.

Jó étvágyat kívánunk!









Közreműködők:

Ezt olvasta már?

Frissen sült sertésszűz balzsamecetes salátával »