Benke László

Benke László

Laci bácsi az Laci bácsi. A receptjei is. Próbáld ki még ma - a recepteket persze!

Benke László által készített receptek

Mustáros-hagymás borda

Igazi gazdag recept, ahogyan azt már Laci bácsitól megszokhattuk. Van benne minden, ami szem-szájnak ingere, épp annyi, hogy jól essen.

8 napja

Húsételek

Lazacfalatok, nem csak Szent Iván napjára

Egy jól elkészített lazac majdnem olyan, mint egy különbejáratú szentivánéji álom. Ami viszont nem csak Szent Iván éjén tud zseniális lenni.

13 napja

NAPI AJÁNLAT

Pontyderék a derék révészek kedvére elkészítve

A jó ponty utánozhatatlan. Kell hozzá egy jó beszerzési forrás (mondjuk egy horgász papa? - vagy egy révész?), és készítsük el az ő kedvére. Így.

17 napja

Receptek

Édeskömény tejszínben

Egy kis különlegesség mára: ami egyértelműen az édeskömény. Arra figyeljünk, hogy húsnélküli receptről van szó - de ne ijedjen meg senki.

20 napja

KIEMELT HÍR

Parajfelfújt mandulás angolnával

Meg ne ijedjen senki az angolnától! Mert bizony most már ő van a mi fazekunkban:).

21 napja

KIEMELT HÍR

Serpenyős oldalas

Egy újabb gyorsan elkészíthető étellel készültünk mára. Reméljük, hamarosan kapunk beszámolókat arról, hogy hogyan sikerült:)

23 napja

Zöldséges ételek

Bőrös malacpecsenye

Egy jó magyar recept mindenkinek, aki szereti! Laci bácsi természetesen kitett magáért, ahogy szokta - remek étel lesz belőle!

24 napja

Ünnepek

Sült báránycomb zöldségekkel

A bárány ritkaság, ritkán használjuk, tán még a recept is ritka hozzá. Ezért nyúltunk bele, kitaláltuk, megcsináltuk, továbbadjuk. Remek hasznosítást!

1 hónapja

Napi menü

Narancsos kacsamell Laci bácsitól

Mai kacsa, méghozzá kétféleképpen: hogyan készít különleges kacsamellet Laci bácsi? Így. Pontosan: egy recept többféle séftől, többféleképpen.

1 hónapja

Húsételek

Sertéscsülök úgy, ahogyan mi szeretjük

Van ám itt minden, ami szem-szájnak ingere. Hiába, annak, aki szeret enni, nem lehet elég gazdag ételt készíteni. Most annak segítünk, aki így szeret élni!

1 hónapja

Húsételek

/ 6
1. oldal 2 3 4 következő »