Csészében sült finomragu

Hozzávalók, csészében sült finomragu

30 dkg tarja
10 dkg sárgarépa
5 dkg cukkini
10 dkg vaj
1 csomag petrezselyem
1 fej hagyma
1 dl tej
1 evőkanál liszt
10 dkg ementáli sajt

 

Csészében sült finomragu

Csészében sült finomragu

 

Ennél a receptnél kihasználhatjuk a mikrónak azon tulajdonságait, amelyek esetleg rejtve maradnak előttünk a mindennapokban. Folyamatosan kerülnek fel mikrós receptek, figyeljék a rovatot. Sok időt lehet spórolni velük, és tényleg jók, dolgoztunk rajtuk sokat:).

 

A csészében sült finomragu recept elkészítése

 

A kockára vágott sültet a szintén kockára vágott zöldségekkel (sárgarépa, cukkini) vajon lepirítjuk. Petrezselyemzöldet, lisztet adunk hozzá - ez utóbbi fogja majd össze az egészet -, végül pedig tejjel felengedjük, és összeforraljuk. A zöldségekhez aktuális árakat itt találnak.

Csészébe töltjük (ebben fogjuk tálalni is), ízlés szerint ementáli sajttal megszórjuk, sütőben egy kicsit kihúzatjuk, és már tálalhatjuk is.

Egy másfajta sültet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csészében sült finomragu
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.