Fokhagymás kefíröntettel körített hajdinalepény

A fokhagymás kefíröntettel körített hajdinalepény recept hozzávalói

20 dkg hajdina, 5 dkg sárgarépa, 5 dkg cukkini, 2 dkg póréhagyma, 2 dkg zöldborsó, 4 db tojás, só, bors, kevés vaj, petrezselyemzöld, friss fűszerkeverék

Fokhagymás kefíröntettel körített hajdinalepény

Fokhagymás kefíröntettel körített hajdinalepény

 

A fokhagymás kefíröntettel körített hajdinalepény recept elkészítése

 

Zöldségek ízlésesen összeválogatva, valamint a hajdina, ami végre ismét bekerült a konyhai körforgásba. Mikróban is elkészíthető ez a recept, azaz elég könnyedén az asztalra tehetjük, hiszen elég hamar megvan. Szóval, minden egyben, nézzék meg, és készítsék is el így!

A száraz hajdinát forrásban lévő vízben kifőzzük, ehhez tesszük a zöldségeket: a cukkinit, a sütőtököt, a gombát, az újhagymát, a borsót a répát a vajon lepirított póréhagymát és a majorannát, valamint felvert tojásfehérjét. Alapanyagainkat jól összekeverjük, majd forró olajon kisütjük. A hajdinához aktuális árat itt találnak.

A kefíröntetet egy apró ötlettel tegyük még érdekesebbé: fokhagymát reszelünk hozzá, és így még ízletesebb lesz az ételünk.

 

Itt tudnak megnézni egy másik hajdinával készülő receptet, alkalomadtán készítsék el ezt is!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Fokhagymás kefíröntettel körített hajdinalepény
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.