Zöldséges borjúhús-pogácsa

Hozzávalók, zöldséges borjúhús-pogácsa

50 dkg darált borjúhús
10 dkg hagyma
6 dkg reszelt sárgarépa
6 dkg cukkini

bors
fokhagyma
4 db tojás

 

Zöldséges borjúhús-pogácsa

Zöldséges borjúhús-pogácsa

 

Zöldséges borjúhús-pogácsa: vagyis fasírt. Ennyiben - úgy tűnik - semmi különös nincsen, talán csak az, hogy borjúhúst használunk alapanyagként. Pedig van itt még egy trükk: mikróban is készíthetjük, az úgynevezett crisp funkció segítségével.

Fasírt készítéséhez sok-sok receptet adunk, egyszerűen azért, mert mi imádjuk a fasírtot. Bízunk benne, hogy a Mit főzzünk ma? hűséges Olvasói között is sok vagdalt-rajongó akad, nekik szeretnénk örömet okozni! Sokszor!

 

A zöldséges borjúhús-pogácsa recept elkészítése

 

Először megpirítom a hagymát, fokhagymát reszelek rá. A darált borjúhúst összekeverjük a finomra vágott pirított hagymával, a reszelt sárgarépával, a reszelt cukkinivel, sóval, borssal, fokhagymával, vöröshagymával, 4 db tojással.

Megformázzuk és, ha van, crisptálra helyezzük, majd megsütjük a vizes kézzel kiformázott pogácsákat. A darált húshoz aktuális árakat itt találnak.

Burgonyapürét készíthetünk hozzá. Vízben áztatott kanállal legyezőformát tudunk kialakítani, így sokkal jobb hangulatú lesz  az étkezés.

Itt pedig egy klasszikus fasírtrecept! Próbálják ki ezt is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Zöldséges borjúhús-pogácsa
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.