Hozzávalók
1 csomag leveles tészta
4-5 db alma
3 evőkanál cukor
2 evőkanál citromlé
víz
10 dkg dió
10 dkg cukor
fahéj
Almarózsa
Mindenki kedveli az almás sütiket, fahéjjal, persze. Úgy az igazi. Ez a vendégrecept leveles tésztával készül, és igen praktikus. Nem nehéz elkészíteni, a végeredmény pedig látványos, igazi vendégváró falat.
Az almarózsa elkészítése
Az almát félbevágtam és vékonyan felszeleteltem. Lábosba tettem, majd annyi vizet tettem rá, hogy ellepje, adtam hozzá 3 evőkanál cukrot és 2 evőkanál citromlét.
Remek almához aktuális árakat itt találnak!
A recept folytatását a Klaudia oldalon olvashatják!
Egy másik almás receptet itt találnak!
Jó étvágyat kívánunk!
Cím
Recept neve
Almarózsa
Szerző neve
Mit főzzünk ma?/Klaudia
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje