Almarózsa

Hozzávalók

1 csomag leveles tészta
4-5 db alma
3 evőkanál cukor
2 evőkanál citromlé
víz
10 dkg dió
10 dkg cukor
fahéj

 

Almarózsa

Almarózsa

 

Mindenki kedveli az almás sütiket, fahéjjal, persze. Úgy az igazi. Ez a vendégrecept leveles tésztával készül, és igen praktikus. Nem nehéz elkészíteni, a végeredmény pedig látványos, igazi vendégváró falat.

Az almarózsa elkészítése

Az almát félbevágtam és vékonyan felszeleteltem. Lábosba tettem, majd annyi vizet tettem rá, hogy ellepje, adtam hozzá 3 evőkanál cukrot és 2 evőkanál citromlét.

Remek almához aktuális árakat itt találnak!

A recept folytatását a Klaudia oldalon olvashatják!

Egy másik almás receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.