Hozzávalók

1 csomag leveles tészta
4-5 db alma
3 evőkanál cukor
2 evőkanál citromlé
víz
10 dkg dió
10 dkg cukor
fahéj

 

Almarózsa

Almarózsa

 

Mindenki kedveli az almás sütiket, fahéjjal, persze. Úgy az igazi. Ez a vendégrecept leveles tésztával készül, és igen praktikus. Nem nehéz elkészíteni, a végeredmény pedig látványos, igazi vendégváró falat.

Az almarózsa elkészítése

Az almát félbevágtam és vékonyan felszeleteltem. Lábosba tettem, majd annyi vizet tettem rá, hogy ellepje, adtam hozzá 3 evőkanál cukrot és 2 evőkanál citromlét.

Remek almához aktuális árakat itt találnak!

A recept folytatását a Klaudia oldalon olvashatják!

Egy másik almás receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Almarózsa
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.