Almás rebarbaratorta

Az almás rebarbaratorta recept hozzávalói

tej, pudingpor (hidegen kikeverhető), cukor, fahéj, dió, linzertészta, 3 szál rebarbara, lekvár

Almás rebarbaratorta

Almás rebarbaratorta

 

Az almás rebarbaratorta recept elkészítése

 

Linzer, egy kicsit másképpen, ahogyan azt a Mit főzzünk ma? kedves Olvasói már megszokhatták. Nézzék meg, próbálják ki!

Linzertésztát készítünk a már ismert módon. Kibéleljük vele a tortaformánkat, félig megsütjük. A rebarbara beszerzéséhez itt találnak információkat, árakat!

Amíg a tészta sül meghámozzuk az almát, cikkekre vágjuk. A rebarbara szárát is meghámozzuk, kb. 2 cm hosszú darabokra vágjuk fel.

A krémhez egész tojást, tejszínt, cukrot és a pudingport csomómentesre keverjük.

Kivesszük a félig sült tésztát, kicsit állni hagyjuk. Beleöntjük a krémet, a tetejére kerül a rebarbara és az alma. Készre sütjük.

 

Egy másik almás receptért kattintsanak ide!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Almás rebarbaratorta
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.