Hozzávalók, brownie szilvalekvárral és mogyoróval
- 10 dkg csokoládé (ét),
- 10 dkg vaj,
- 3-4 dkg kakaópor,
- 5 dkg méz,
- 5 db tojás,
- 5 dkg + 1 evőkanálnyi mogyoró (őrölt),
- 20 dkg lekvár (szilva),
- 1 teáskanál fahéj

Brownie szilvalekvárral és mogyoróval
A brownie szilvalekvárral és mogyoróval recept elkészítése
A brownie a nagyon édes édesség szinonimája. Épp ezért, aki kedveli, az nagyon kedveli, ez a tény. Itt egy újabb tipp brownie-ra.
A sütőt melegítsük elő 180 fokon (légkeverésen 160 fokon), egy 27 x 20 cm-es formát vagy kibélelünk sütőpapírral, vagy megkenjük kis vajjal, és megszórjuk egy kevés őrölt mogyoróval.
A csokoládét olvasszuk fel, keverjük hozzá a vajat és a kakaóport, majd adjuk hozzá a szilvalekvárt és a mézet is, valamit a fűszert.
Ha érdekli a recept folytatása, akkor látogasson el a Hozzávalók: egy csipetnyi szeretetoldalra!
Sütizne? Néhány tipp, itt.
Jó étvágyat kívánunk!
Cím

Recept neve
Brownie szilvalekvárral és mogyoróval
Szerző neve
Mit főzzünk ma?
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje