Császármorzsa

Hozzávalók

5 dl tej, 4 db tojás, 4 evőkanál cukor, 20 dkg búzadara, olaj, só, 1 db citrom héja, dzsem (sárgabarack)

 

Császármorzsa

Császármorzsa

 

Egy nagy tálba beletesszük a tejet, a búzadarát, a cukrot, a tojásokat és a sót.

Kicsit állni hagyjuk.

Olajat hevítünk, beleöntjük a masszát, és gyakori kevergetés mellett sütjük addig, amíg darabos lesz.

Mi sárgabarackdzsemmel szeretjük, de gyümölcsöntettel is nagyon finom.

A gyümölcsöntetet nagyon gyorsan el lehet készíteni.

Cukrot karamellizálunk, beletesszük a friss vagy mirelit gyümölcsöket (természetesen a mirelit gyümölcsöket előbb felengedjük).

Egyet forr, és már kész is.

És itt van még egy gyors sütijavaslat.

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
Recept neve
Császármorzsa
Author Name
Published On
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.