Csokis, cseresznyés süti

A csokis, cseresznyés süti recept hozzávalói

  • 1/3 csésze liszt,
  • 1/3 csésze teljes kiőrlésű liszt,
  • 1 1/2 csésze zabpehely,
  • 1 teáskanál szódabikarbóna,
  • 1/2 teáskanál só,
  • 6 evőkanál vaj,
  • 3/4 csésze barna cukor,
  • 1 csésze aszalt cseresznye,
  • 1 teáskanál vanília kivonat,
  • 1 db tojás,
  • 3 dkg étcsokoládé
Csokis-cseresznyés süti

Csokis-cseresznyés süti

 

A csokis, cseresznyés süti recept elkészítése

 

Gyorsan elkészülő rágcsálnivaló, ez is szempont néha. Meg persze azért legyen nagyon finom is. Nos, erre gondoltunk. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így!

A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A kétféle lisztet keverjük össze a zabpehellyel, a szódabikarbónával és a sóval. A vajat melegítsük fel egy serpenyőben,majd vegyük le a tűzről.

Keverjük hozzá a barna cukrot. Ezután fokozatosan adjuk hozzá a lisztes keverékhez. Jöhet bele a cseresznye, a vanília kivonat, a tojás, végül az apróra vágott csokoládé. Csokikhoz aktuális árakat itt találnak.

Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral. Kanál segítségével formázzunk a tésztából kisebb korongokat és tegyük a tepsibe. Süssük körülbelül 12 percig.

 

Egy másfajta édesség receptjét itt találják, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csokis, cseresznyés süti
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.