Diós borzaska toboz

A diós borzaska toboz recept hozzávalói

  • diós linzertészta,
  • színes tortadara,
  • cukorszirup
Diós borzaska toboz

Diós borzaska toboz

 

A diós borzaska toboz recept elkészítése

 

Folytatódik az egyszerű, ráadásul diós sütik sorozata. Egyszerűsége okán is szeretjük, meg hát persze nagyon finom, nem is beszélünk sokat, nézzék meg a receptet, és készítsék is el!

A diós linzertésztát tetszés szerinti formákba tesszük (mi most például tobozformába tettük). Előmelegített sütőben megsütjük.

A kész süteményeket cukorszirupba mártjuk, és megforgatjuk a színes tortadarában. Ha úgy hozza kedvünk, csokoládéöntetbe is belemárthatjuk. A csokoládéhoz aktuális árakat itt találnak.

 

Egy komolyabb tortareceptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.