Diós, narancsos kekszek

Hozzávalók, diós, narancsos kekszek

100 gramm vaj
80 gramm kristálycukor
1/2 reszelt narancshéj
1/2 citrom reszelt héja
1/2 citrom leve
1 teáskanál lime leve
50 gramm darált dió
150 gramm liszt
25 gramm dió apróra vágva

 

Diós, narancsos kekszek

Diós, narancsos kekszek

A diós, narancsos kekszek elkészítése

 

A sütőt 190 fokra melegítjük elő (gáz 5-os fokozat). A szobahőmérsékletű vajat egy tálban a cukorral krémesre keverjük, majd hozzáadjuk a narancs és citrom lereszelt héját, narancs, citrom és lime kifacsart levét és a darált diót.

A piciket innen már be is vonhatjuk a munkálatokba...

Ha szeretnék tudni, hogyan készül el a karácsonyi keksz, látogassanak el a következő oldalra: Dublin Felett az Ég.

Egy másik remek édességet itt találnak!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Diós, narancsos kekszek
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.