Duplacsokis keksz

A duplacsokis keksz hozzávalói

  • 20 dkg olvasztott vaj,
  • 12 dkg cukor,
  • 1 tasak vaníliás cukor,
  • 3-4 teáskanál narancsvíz,
  • 1 nagyobb tojás,
  • 22 dkg liszt,
  • 1 csipet só,
  • 1 teáskanál szódabikarbóna,
  • 10 dkg étcsokoládé,
  • 10 dkg fehér csokoládé

 

Duplacsokis keksz

Duplacsokis keksz

 

A duplacsokis keksz recept elkészítése

 

A vajat, a cukrot és a narancsvizet egy nagyobb tálba tesszük, és habverővel jól összedolgozzuk. Apránként belekeverjük a tojást is, és könnyű habbá verjük.
Hozzászitáljuk a lisztet, a sót, szódabikarbónát, és óvatosan beleforgatjuk.

Belekeverjük a csokoládédarabkákat is. Kivajazott vagy sütőpapírral bélelt tepsibe teszünk, körülbelül fél evőkanálnyi kupacot, kicsit távolabb egymástól, hogy ne érjenek össze, amikor sülés közben megnőnek és elterülnek.

A recept folytatását a Mozzarelli oldalon olvashatják tovább!

Itt pedig találnak egy másik csokis receptet!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Duplacsokis keksz
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.