Egyszerű bazsalikomos mascarpone

Az egyszerű bazsalikomos mascarpone recept hozzávalói

50 dkg mascarpone, 1 köteg bazsalikom, 3 evőkanál cukor, 2 dl kávé, 3 db tojás, 2 dl tejszín

Egyszerű bazsalikomos mascarpone

Egyszerű bazsalikomos mascarpone

Az egyszerű bazsalikomos mascarpone recept elkészítése

 

Igazán gyors, igazán hangulatos remek kis desszert. Rendben, a tejszín felverése emberes tényező, de a sikerért dolgozni kell!

A mascarponesajtot egy keverőtálba helyezzük, és hozzáadjuk a vágott bazsalikomot. A három tojást kettéválasztjuk, a sárgájához keverjük a cukrot, és habosra keverjük. Így adjuk hozzá a bazsalikomos mascarponéhoz. Az egészet elkeverjük.

A tejszínt kemény habbá verjük, majd ehhez könnyed mozdulatokkal hozzákeverjük a mascarponét. A mascarponéhoz aktuális árat itt találnak.

A babapiskótát kávéba mártjuk, majd egy tálban szépen egymás mellé helyezzük. Teszünk rá egy réteg mascarponehabot, majd újabb piskóta-, majd mascarponeréteg jön. Az egészet hűtőbe tesszük, és jól lehűtve tálaljuk.

 

További édességrecepteket itt találnak, nézzenek körül, jöjjenek vissza holnap is!

 

Ha megnéznének húsos recepteket is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Egyszerű bazsalikomos mascarpone
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.