Egyszerű diós bögretészta

Az egyszerű diós bögretészta recept hozzávalói

1 bögre darált dió, 1 bögre cukor, 1 bögre liszt, fél bögre tej, 1 db tojás, 1 kávéskanál vaníliás cukor, 1 mokkáskanál szódabikarbóna, 1 evőkanál margarin

Egyszerű diós bögretészta

Egyszerű diós bögretészta

 

Az egyszerű diós bögretészta recept elkészítése

 

Ha megvan a sárga bögre, görbe bögre, akkor már nyert ügyünk van. A bögrén túl alig van szükségünk valamire, tényleg egy nagyon egyszerű, nagyon könnyű, és nagyon látványos receptről van szó, amint azt a mellékelt ábra is mutatja. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Mert ez valóban egy nagyon gyors és egyszerű tészta. Az összes hozzávalót össze kell keverni, majd kivajazott tepsibe önteni. És ha már bögretészta, nézzenek körül itt bögrék után!

Amíg a tésztát összekeverjük, bekapcsoljuk a sütőt. Közepesen meleg sütőben szép barnára sütjük.

A kész tésztát tetszés szerint felvágjuk, tetejét porcukrozzuk. A képen látható módon is tálalhatjuk, azaz: barackízzel összeragasztjuk.

 

Ha már adtunk egy könnyű sütireceptet, akkor itt adunk egy bonyolultabbat, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.