Egyszerű gyümölcsös palacsinta

Hozzávalók

eper, narancs, kivi, szőlő, mogyoró krokant

 

Egyszerű gyümölcsös palacsinta

Egyszerű gyümölcsös palacsinta

 

Az egyszerű gyümölcsös palacsinta elkészítése

 

Persze oké, minden palacsinta alapvetően egyszerű, de ez a recept más tészta. Tényleg nem igényelt semmi faxnit az elkészítése, mondhatni, abszolút improvizatív módon született. Használják bátran!

Mi mással kezdenénk, mint, hogy palacsintát készítünk. Tegyék így!

A porcukrot megkaramellizáljuk, majd hozzáadjuk a gyümölcsöket először a szőlőt, kifilézett narancsot, valamint Endre kedvencét, az epret, és így összepároljuk.

A végén kerül hozzá a mogyorós krokant. Mogyorós krokant, ami nem más, mint csokoládéba forgatott mogyoró. A mogyorós krokanthoz aktuális árat itt találnak.

A palacsintába töltve tálaljuk, ízlés szerint díszítjük.

Kedvet kaptak a háttérben lévő ételhez? Itt találják a receptjét!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Egyszerű gyümölcsös palacsinta
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.