Egyszerű málnás panna cotta

Hozzávalók, egyszerű málnás panna cotta

7 dl zsírszegény natúr joghurt, 10 dkg cukor, 8 dkg vaníliás cukor, 60 dkg málna, 1 dl zsírszegény tej, 5 dkg natúr pisztácia só nélkül, 1 db lapzselatin hideg vízbe áztatva, 2 teáskanál vaníliaaroma, 1 teáskanál mandulaaroma

Egyszerű málnás panna cotta

Egyszerű málnás panna cotta

Az egyszerű málnás panna cotta recept elkészítése

Nincs mese, desszertügyben érdemes az olaszokra hallgatni. Ilyen például a panna cotta, mutatjuk a receptjét. A hűtést leszámítva gyorsan elkészül!

A tejet a zselatinnal, folyamatos keverés mellett felmelegítem, amíg a zselatin le nem olvad. Hozzáadom a joghurtot, a vanília és mandulaaromát, 2-3 percig még melegítem lassú tűzön, amíg langyos nem lesz.

Hideg vízzel kiöblített pudingformába öntöm. Kb. 4 órára a hűtőbe helyezem. Köré friss málnát gurítok, a tetejére az apróra vágott pisztáciát szórom. A málnához aktuális árat itt találnak.

Ha szeretnének még további sütireceptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, és térjenek vissza holnap is! Várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Egyszerű málnás panna cotta
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.