Eper-rebarbara-gyömbér bonbon

Hozzávalók, eper-rebarbara-gyömbér bonbon

  • Gyümölcspüréhez:
  • 110 gramm eper,
  • 30 gramm rebarbara,
  • fél cm karika gyömbér,
  • 1 teáskanál glükózszirup
  • Ganache:
  • 80 gramm tejcsokoládé,
  • 30 gramm gyümölcspüré,
  • 15 gramm habtejszín,
  • 1 kiskanál balzsamecet,
  • 2 teáskanál puha vaj,
  • Burok:
  • 170 gramm tejcsokoládé,
  • céklapor,
  • kakaóvaj

 

Eper-rebarbara-gyömbér bonbon, Praliné Paradicsom

Eper-rebarbara-gyömbér bonbon, Praliné Paradicsom

 

Az eper-rebarbara-gyömbér bonbon recept elkészítése

 

A jó süti minden étkezés csúcsa. A legjobb, ha igazi specialistákat hallgatunk meg az ügyben, ennél a receptelőzetesnél is ez fog történni:). A folytatás a mester oldalán található, ez egy előzetes, mert nekünk nagyon tetszett!

A gyümölcspüré hozzávalóit összeturmixoljuk, majd forrásig melegítjük. Átpasszírozzuk, majd sűrűre beforraljuk. Végül lehűtjük. A kakaóvajat nagyon óvatosan felolvasztjuk.

A recept folytatásáért kattintson Praliné paradicsom oldalára!

Ha szeretne még további édességreceptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.