Epres palacsinta sajtkrémmel

Hozzávalók

4 adag palacsinta, 30 dkg sajtkrém, 40 dkg eper, 10 dkg porcukor, 5 dkg pisztácia, 2 db citrom, 3 dkg vaníliás cukor, 0,5 dl Amaretto (likőr)

 

Epres palacsinta sajtkrémmel

Epres palacsinta sajtkrémmel

 

Az epres palacsinta sajtkrémmel recept elkészítése

 

Az eper felét szeletekre vágjuk, és az amaretto likőrrel, porcukorral összekeverjük.

A másik felét kockára vágjuk, összekeverjük a friss sajttal, majd hozzáadjuk a két citrom héját, porcukrot, és persze a durvára vágott pisztáciát – ez utóbbi remek kombinációt fog alkotni az eperrel!

Ezzel el is készült a töltelék, ami a palacsintába kerül. A marinírozott epret mellé tesszük, és így néhány perc alatt a klasszikus palacsintát egy igazi nyári ízzel kombináltuk.

Egy másfajta palacsintás receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Epres palacsinta sajtkrémmel
Author Name
Published On
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.