Fahéjas-joghurtos fánk

Hozzávalók, fahéjas-joghurtos fánk

2 dkg vaj
2 dl tej
8 dkg liszt
3 db tojás
fél citrom
1 csomag vaníliás cukor
2 evőkanál méz
fahéj
2 dl joghurt
cukor

 

Fahéjas-joghurtos fánk

Fahéjas-joghurtos fánk

 

A fahéjas-joghurtos fánk recept elkészítése

 

Ismét egy könnyen, gyorsan, egyszerűen elkészíthető édesség, szándékunk szerint mindenki kedvére. Részünkről kiemelten ajánljuk a fahéjas joghurtot, remek ízhatás! Nézzenek rá, készítsék el!

A felsorolt hozzávalókat beletesszük egy nagy tálba, összekeverjük.

Közepesen kemény tésztát kell kapnunk. Ha sűrű, abban az esetben tejjel vagy vízzel higíthatjuk, ha lágy, akkor lisztet tegyünk hozzá. Kanállal kiszaggatjuk, bő, forró olajban kisütjük.

Öntetnek fahéjas joghurtot készítünk. Mézet, joghurtot és fahéjat keverünk össze. Gyümölccsel díszítjük. A fahéjhoz aktuális árat itt találnak.

Egy más karakterű édességreceptért kattintsanak ide!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Fahéjas-joghurtos fánk
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.