A fahéjas, joghurtos fánk recept hozzávalói
2 dkg vaj, 2 dl tej, 8 dkg liszt, 3 db tojás, fél citrom, 1 csomag vaníliás cukor, 2 evőkanál méz, fahéj, 2 dl joghurt, cukor
Fahéjas, joghurtos fánk
A fahéjas, joghurtos fánk recept elkészítése
Ismét egy könnyen, gyorsan, egyszerűen elkészíthető édesség, szándékunk szerint mindenki kedvére. Részünkről kiemelten ajánljuk a fahéjas joghurtot, remek ízhatás! Nézzenek rá, készítsék el!
A felsorolt hozzávalókat beletesszük egy nagy tálba, összekeverjük.
Közepesen kemény tésztát kell kapnunk. Ha sűrű, abban az esetben tejjel vagy vízzel higíthatjuk, ha lágy, akkor lisztet tegyünk hozzá. Kanállal kiszaggatjuk, bő, forró olajban kisütjük.
Öntetnek fahéjas joghurtot készítünk. Mézet, joghurtot és fahéjat keverünk össze. Gyümölccsel díszítjük. A fahéjhoz aktuális árat itt találnak.
Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!
Egy más karakterű édességreceptért kattintsanak ide!
Jó étvágyat kívánunk!