Gyors joghurtos almás

Hozzávalók, gyors joghurtos almás

  • 450-500 g alma,
  • 1,5 teáskanál fahéj (őrölt),
  • 515 g joghurt (natúr),
  • 1 pohár cukor,
  • 1/2 pohár olaj,
  • 2 pohár liszt,
  • 1,5 teáskanál sütőpor,
  • 1 db tojás,
  • A tetejére:
  • fahéjas porcukor

 

Gyors joghurtos almás

Gyors joghurtos almás

 

A gyors joghurtos almás recept elkészítése

 

Mindenki szereti a gyorsan elkészülő sütiket, mi is. Ezért választottuk a mai vendégreceptet, mert, ugye, nem csak a Mit főzzünk ma? séfjei tudnak remek édességeket készíteni:). Tessenek ránézni!

A joghurtokat egy nagyobb tálba öntjük, a nagyobb joghurtos pohárral (375 g) kimérjük a lisztet, a cukrot, és az olajat. Hozzáadjuk a tojást, a fahéjat, a sütőport, majd a vékonyan felszeletelt almát. Az almához aktuális árat itt találnak.

Összekeverjük, majd egy sütőpapírral bélelt nagyobb tepsibe ( kb. 40 x 30 cm) öntjük, és kb. 25-30 perc alatt megsütjük. Fahéjas porcukorral tálaljuk. A gyors joghurtos almás sütemény receptjét a Mozzarelli oldalon olvashatják részletesebben!

Ha szeretne még további édességreceptek közül válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Muffin, egyszerű süti, torta - széles a választék:). Válasszon kedvére valót, és készítse el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Gyors joghurtos almás
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.