Gyümölcslekvár nyírfacukorral

Hozzávalók, gyümölcslekvár nyírfacukorral

  • 1,5 kg gyümölcs (vegyes),
  • 15 dkg nyírfacukor,
  • 2 dl víz

 

Gyümölcslekvár nyírfacukorral

Gyümölcslekvár nyírfacukorral

A gyümölcslekvár nyírfacukorral recept elkészítése

 

A megmosott rebarbara végét és levelét eltávolítottam, és körülbelül fél centis darabokra vágtam. A többi gyümölcsöt is megtisztítottam és feldaraboltam. A gyümölcsöket egy nagyobb lábosba öntöttem, rá a vizet és a cukrot.

Ha szeretnék tudni, hogyan folytatódik a recept, akkor kattintsanak a Napmátka tűzhely oldalra! A nyírfacukorhoz (eritrithez, steviához) aktuális árat itt találnak. További édességek között itt böngészhet!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.