Gyümölcsös palacsinta

A gyümölcsös palacsinta recept hozzávalói

  • eper,
  • 10 dkg cukor,
  • narancs,
  • kivi,
  • 5 dkg mandula,
  • szőlő,
  • mogyoró,
  • étcsokoládé
Gyümölcsös palacsinta

Gyümölcsös palacsinta

 

A gyümölcsös palacsinta elkészítése

 

Palacsinta sokféleképpen, a mai verzió alapvetően gyümölcsös. Persze a gyümölcsökhöz adhatunk még plusz ízt, megtesszük. Mi más lenne ez, mint csoki, és persze mogyoró:).

A cukrot karamellizáljuk, majd hozzáadjuk a gyümölcsöket. Először a szőlőt, a kifilézett narancsot és az epret. Összepároljuk.

A palacsinta alapreceptjét itt találják.

Az eperhez aktuális árat itt találnak.

A végén kerül hozzá a mogyorós krokant. Mogyorós krokant, vagyis nem más, mint csokoládéba forgatott mogyoró. A palacsintába töltve tálaljuk, ízlés szerint díszítjük.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Ha szeretne még tovább nézelődni különböző édességreceptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Nézzen körül, válogasson, és jöjjön vissza holnap is. Várjuk szeretettel!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.