Gyümölcsös palacsinta

A gyümölcsös palacsinta recept hozzávalói

  • eper,
  • 10 dkg cukor,
  • narancs,
  • kivi,
  • 5 dkg mandula,
  • szőlő,
  • mogyoró,
  • étcsokoládé
Gyümölcsös palacsinta

Gyümölcsös palacsinta

 

A gyümölcsös palacsinta elkészítése

 

Palacsinta sokféleképpen, a mai verzió alapvetően gyümölcsös. Persze a gyümölcsökhöz adhatunk még plusz ízt, megtesszük. Mi más lenne ez, mint csoki, és persze mogyoró:).

A cukrot karamellizáljuk, majd hozzáadjuk a gyümölcsöket. Először a szőlőt, a kifilézett narancsot és az epret. Összepároljuk. A palacsinta alapreceptjét itt találják. Az eperhez aktuális árat itt találnak.

A végén kerül hozzá a mogyorós krokant. Mogyorós krokant, vagyis nem más, mint csokoládéba forgatott mogyoró. A palacsintába töltve tálaljuk, ízlés szerint díszítjük.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Ha szeretne még tovább nézelődni különböző édességreceptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Nézzen körül, válogasson, és jöjjön vissza holnap is. Várjuk szeretettel!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Gyümölcsös palacsinta
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.