Gyümölcsragu palacsintabatyuban

A gyümölcsragu palacsintabatyuban recept hozzávalói

  • 2 db tojás,
  • só,
  • 1 evőkanál cukor,
  • 2,5 dl tej,
  • 2,5 dl szóda,
  • 30 dkg liszt,
  • olaj,
  • 15 dkg mandarin,
  • 4 szem kivi,
  • 3 db körte,
  • 5 dkg méz,
  • citromfű
Gyümölcsragu palacsintabatyuban

Gyümölcsragu palacsintabatyuban

 

A gyümölcsragu palacsintabatyuban recept elkészítése

 

Amint azt már sokszor-sokszor elmondtuk, a palacsintában az a zseniális, hogy nagyon sokféle módon el lehet és készíteni. A Mit főzzünk ma? pedig azért van, hogy ezt napról napra be is bizonyítsa. Itt egy újabb palacsinta-variáció, nézzék meg ezt is, és készítsék is el így!

Elkészítjük a palacsintatésztát, és kisütjük a palacsintákat. Kicsit hagyjuk hűlni. A palacsinta készítésének alapreceptjét itt találják.

Közben elkészítjük a gyümölcsragut. Mézet karamellizálunk. Rátesszük az apró kockákra felvágott gyümölcsöket, kicsit pirítjuk. A gyümölcsragut betöltjük a palacsintába. Citromfűszállal átszúrjuk a bugyrot. Tálalásnál gyümölcsöntettel körbelocsoljuk a gyümölcsragus palacsintát. A gyümölcsökhöz aktuális árakat itt találnak.

 

Itt találnak egy másfajta gyümölcsös, palacsintás receptet, nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk! 

Cím
recipe image
Recept neve
Gyümölcsragu palacsintabatyuban
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.