Gyümölcsragu palacsintabatyuban

Hozzávalók, gyümölcsragu palacsintabatyuban

  • 2 db tojás,
  • só,
  • 1 evőkanál cukor,
  • 2,5 dl tej,
  • 2,5 dl szóda,
  • 30 dkg liszt,
  • olaj,
  • 15 dkg mandarin,
  • 4 szem kivi,
  • 3 db körte,
  • 5 dkg méz,
  • citromfű

 

Gyümölcsragu palacsintabatyuban

Gyümölcsragu palacsintabatyuban

 

A gyümölcsragu palacsintabatyuban recept elkészítése

 

Elkészítjük a palacsintatésztát, és kisütjük a palacsintákat. Kicsit hagyjuk hűlni. A palacsinta készítésének alapreceptjét itt találják.

Közben elkészítjük a gyümölcsragut. Mézet karamellizálunk. Rátesszük az apró kockákra felvágott gyümölcsöket, kicsit pirítjuk. A gyümölcsragut betöltjük a palacsintába. Citromfűszállal átszúrjuk a bugyrot. Tálalásnál gyümölcsöntettel körbelocsoljuk a gyümölcsragus palacsintát. A gyümölcsökhöz aktuális árakat itt találnak.

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk! 

Cím
recipe image
Recept neve
Gyümölcsragu palacsintabatyuban
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.