Gyümölcsragu palacsintabatyuban

A gyümölcsragu palacsintabatyuban recept hozzávalói

  • 2 db tojás,
  • só,
  • 1 evőkanál cukor,
  • 2,5 dl tej,
  • 2,5 dl szóda,
  • 30 dkg liszt,
  • olaj,
  • 15 dkg mandarin,
  • 4 szem kivi,
  • 3 db körte,
  • 5 dkg méz,
  • citromfű
Gyümölcsragu palacsintabatyuban

Gyümölcsragu palacsintabatyuban

 

A gyümölcsragu palacsintabatyuban recept elkészítése

 

Amint azt már sokszor-sokszor elmondtuk, a palacsintában az a zseniális, hogy nagyon sokféle módon el lehet és készíteni. A Mit főzzünk ma? pedig azért van, hogy ezt napról napra be is bizonyítsa. Itt egy újabb palacsinta-variáció, nézzék meg ezt is, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy elkészítjük a palacsintatésztát, és kisütjük a palacsintákat. Kicsit hagyjuk hűlni. Ha nem tudnák, hogyan kezdjenek hozzá, semmi gond, a palacsinta készítésének alapreceptjét itt találják.

Közben elkészítjük a gyümölcsragut. Mézet karamellizálunk. Rátesszük az apró kockákra felvágott gyümölcsöket, kicsit pirítjuk. A gyümölcsragut betöltjük a palacsintába. Citromfűszállal átszúrjuk a bugyrot. Tálalásnál gyümölcsöntettel körbelocsoljuk a gyümölcsragus palacsintát. A gyümölcsökhöz aktuális árakat itt találnak.

 

Itt találnak egy másfajta gyümölcsös, palacsintás receptet, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk! 



Comments are closed.