Halványsárga túrókifli vaníliás porcukorban

A halványsárga túrókifli vaníliás porcukorban recept hozzávalói

50 dkg liszt, 25 dkg margarin, 4 dkg élesztő, 2 dl tejföl, só, 1 kávéskanál cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 50 dkg túró

Halványsárga túrókifli vaníliás porcukorban

Halványsárga túrókifli vaníliás porcukorban

 

A halványsárga túrókifli vaníliás porcukorban recept elkészítése

 

Bármikor elővehető, elkészíthető recept, ami, ha tálaljuk, azonnali és zajos sikert arat. Gyakorlati tapasztalatból mondjuk, próbálják ki Önök is! Remélhetőleg ugyanez lesz a végeredmény:).

Az élesztőt kevés tejjel felfuttatjuk, hozzáadjuk a cukrot, sót, tejfölt, a margarint és a lisztet. Az egészet jól összegyúrjuk. Kicsit pihentetjük.

A tésztából három halmot készítünk, majd egyenként, vékonyra kinyújtjuk. Háromszögekre felvágjuk, túróval megtöltjük. A túróhoz aktuális árat itt találnak.

Halványsárgára megsütjük. Amikor elkészül, vaníliás porcukorban megforgatjuk.

 

Egy másfajta édességet itt találnak!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Megnéznének még egy jó sütit is? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Halványsárga túrókifli vaníliás porcukorban
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.