Halványsárga túrókifli vaníliás porcukorban

Hozzávalók, halványsárga túrókifli vaníliás porcukorban

50 dkg liszt
25 dkg margarin
4 dkg élesztő
2 dl tejföl

1 kávéskanál cukor
1 csomag vaníliás cukor
50 dkg túró

 

Halványsárga túrókifli vaníliás porcukorban

Halványsárga túrókifli vaníliás porcukorban

 

A halványsárga túrókifli vaníliás porcukorban recept elkészítése

 

Bármikor elővehető, elkészíthető recept, ami, ha tálaljuk, azonnali és zajos sikert arat. Gyakorlati tapasztalatból mondjuk, próbálják ki Önök is! Remélhetőleg ugyanez lesz a végeredmény:).

Az élesztőt kevés tejjel felfuttatjuk, hozzáadjuk a cukrot, sót, tejfölt, a margarint és a lisztet. Az egészet jól összegyúrjuk. Kicsit pihentetjük.

A tésztából három halmot készítünk, majd egyenként, vékonyra kinyújtjuk. Háromszögekre felvágjuk, túróval megtöltjük. A túróhoz aktuális árat itt találnak.

Halványsárgára megsütjük. Amikor elkészül, vaníliás porcukorban megforgatjuk.

Egy másfajta édességet itt találnak! Sőt, ha inkább válogatni szeretnének, itt az alkalom!

Jó étvágyat kívánunk!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Halványsárga túrókifli vaníliás porcukorban
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.