Joghurtos erdei gyümölcskosárkák

A joghurtos erdei gyümölcskosárkák recept hozzávalói

12 db gyümölcskosárka omlós tésztából, 5 dkg porcukor, 10 dkg ribizli, 10 dkg áfonya, 2 dl tejszín, 1 dl joghurt, 5 dkg szeder, tejszínhab, 5 dkg eper

Joghurtos erdei gyümölcskosárkák

Joghurtos erdei gyümölcskosárkák

 

A joghurtos erdei gyümölcskosárkák recept elkészítése

 

A cél most az volt, hogy gyorsan és egyszerűen készítsünk egy gyümölcsös desszertet. Használhatnak friss, vagy fagyasztott gyümölcsöt hozzá. És tényleg gyorsan megvan!

Ennek a desszertnek lényege a gyümölcs, és teljesen őszinték vagyunk: elrontani nem lehet:).

A joghurtot összekeverjük a keményre vert tejszínhabbal, majd hozzáadjuk a gyümölcsök felét. Az erdei gyümölcsök aktuális árához kattintsanak ide.

Porcukrozzuk, betöltjük a tésztakosarakba, és megszórjuk a maradék gyümölcsökkel.

Könnyed hangulatú, és igazán könnyedén elkészíthető két desszert, ráadásul mindkettő igazi csábítás!

A másik recepthez kattintson ide!

Itt pedig egy másik édességet találnak, nézzenek rá!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Joghurtos erdei gyümölcskosárkák
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.