Joghurtos erdei gyümölcskosárkák

Hozzávalók

12 db gyümölcskosárka omlós tésztából, 5 dkg porcukor, 10 dkg ribizli, 10 dkg áfonya, 2 dl tejszín, 1 dl joghurt, 5 dkg szeder, tejszínhab, 5 dkg eper

 

Joghurtos erdei gyümölcskosárkák

Joghurtos erdei gyümölcskosárkák

 

A joghurtos erdei gyümölcskosárkák recept elkészítése

 

Ennek a desszertnek lényege a gyümölcs, és teljesen őszinték vagyunk: elrontani nem lehet:).

A joghurtot összekeverjük a keményre vert tejszínhabbal, majd hozzáadjuk a gyümölcsök felét. Az erdei gyümölcsök aktuális árához kattintsanak ide.

Porcukrozzuk, betöltjük a tésztakosarakba, és megszórjuk a maradék gyümölcsökkel.

Könnyed hangulatú, és igazán könnyedén elkészíthető két desszert, ráadásul mindkettő igazi csábítás!

A másik recepthez kattintson ide!

Itt pedig egy másik édességet találnak, nézzenek rá!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Joghurtos erdei gyümölcskosárkák
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.