Kókuszcsók

A kókuszcsók recept hozzávalói

  • 2 db tojásfehérje,
  • 12 dkg porcukor,
  • 6 dkg kókuszreszelék,
  • 3 dkg édes morzsa
Kókuszcsók

Kókuszcsók

 

A kókuszcsók recept elkészítése

 

Kókuszreszelék, édes morzsa - nagyon gyors édesség, kevés hozzávalóból és olcsón! Sütésre fel! A kókuszreszelékhez aktuális árat itt találnak. Ez a recept tökéletesen megmutatja, mire lehet képes találékonysággal egy ügyes ember a konyhában. A végeredmény önmagáért beszél, nem kell mást tenni, csak elkészíteni!

Azzal kezdjük most, hogy a tojásfehérjét kemény habbá verjük fel, majd hozzáadjuk a porcukrot, és gőz felett tovább verjük a habot, egészen addig, amíg sűrű nem lesz. Belekeverjük lassan, óvatosan a kókuszreszeléket és az édes morzsát.

Hagyjuk teljesen kihűlni. Beletesszük egy habzsákba, és kis csókokat rakunk a sütőpapírral bélelt tepsibe. Akinek otthon nincs habzsákja, üres tejes zacskó sarkát levágva készíthet magának, de kiskanállal is lehet halmokat csinálni a masszából. Langyos sütőben megsütjük.

 

Kattintson ide egy másik, kókuszos receptért!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.