Kókuszcsók

A kókuszcsók recept hozzávalói

  • 2 db tojásfehérje,
  • 12 dkg porcukor,
  • 6 dkg kókuszreszelék,
  • 3 dkg édes morzsa
Kókuszcsók

Kókuszcsók

 

A kókuszcsók recept elkészítése

 

Kókuszreszelék, édes morzsa - nagyon gyors édesség, kevés hozzávalóból és olcsón! Sütésre fel! A kókuszreszelékhez aktuális árat itt találnak. Ez a recept tökéletesen megmutatja, mire lehet képes találékonysággal egy ügyes ember a konyhában. A végeredmény önmagáért beszél, nem kell mást tenni, csak elkészíteni!

A tojásfehérjét kemény habbá verjük fel, hozzáadjuk a porcukrot, és gőz felett tovább verjük a habot, egészen addig, amíg sűrű nem lesz. Belekeverjük lassan, óvatosan a kókuszreszeléket és az édes morzsát.

Hagyjuk teljesen kihűlni. Beletesszük egy habzsákba, és kis csókokat rakunk a sütőpapírral bélelt tepsibe. Akinek otthon nincs habzsákja, üres tejes zacskó sarkát levágva készíthet magának, de kiskanállal is lehet halmokat csinálni a masszából. Langyos sütőben megsütjük.

 

Kattintson ide egy másik, kókuszos receptért!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Kókuszcsók
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.