Marinírozott epres palacsinta sajtkrémmel

Hozzávalók, marinírozott epres palacsinta sajtkrémmel

4 adag palacsinta
30 dkg sajtkrém
40 dkg eper
10 dkg porcukor
5 dkg pisztácia
2 db citrom
3 dkg vaníliás cukor
0,5 dl amaretto (likőr)

 

Marinírozott epres palacsinta sajtkrémmel

Marinírozott epres palacsinta sajtkrémmel

 

A marinírozott epres palacsinta sajtkrémmel recept elkészítése

 

Az eper felét szeletekre vágjuk, és az amaretto likőrrel, porcukorral összekeverjük. Célszerű úgy kalkulálni, hogy a pácoláshoz szükség lesz egy kis időre, minél többre, annál jobb lesz! Likőrökhöz, köztük az amarettóhoz is, aktuális árakat itt találnak.

A másik felét kockára vágjuk, összekeverjük a friss sajttal, majd hozzáadjuk a két citrom héját, porcukrot, és persze a durvára vágott pisztáciát – ez utóbbi remek kombinációt fog alkotni az eperrel!

Ezzel el is készült a töltelék, ami a palacsintába kerül. A marinírozott, azaz a porcukros likőrben pácolt epret mellé tesszük, és így néhány perc alatt a klasszikus palacsintát egy igazi nyári ízzel kombináltuk.

 

Itt pedig másik palacsintás tippet találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Marinírozott epres palacsinta sajtkrémmel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.