Narancsos, mandulás palacsinta

A narancsos, mandulás palacsinta recept hozzávalói

10-12 db palacsinta, 0,5 dl narancslikőr,  3 db narancs,  5 dkg vaj,  2-3 evőkanál méz,  3 evőkanál pirított mandula,  1 kis darab gyömbér

Először is elkészítjük a palacsintákat, az alapreceptet itt találják.

Narancsos, mandulás palacsinta

Narancsos, mandulás palacsinta

 

A narancsos, mandulás palacsinta recept elkészítése

 

Rövid a recept, mert nagy kedvencünk, a palacsinta újragondolása szerepel benne, az alapfolyamatok így kimaradnak. Akinek szüksége lenne rá, semmi gond, a kép fölött ott van az alaprecept. Nézzék meg, és legközelebb készítsenek így palacsintát!

A palacsintákba belesütjük a mandulát. A felhevített vajon karamellizáljuk a mézet, a karikára vágott narancsokat és az apróra vágott gyömbért átforgatjuk benne. Natúr mandulához aktuális árat itt találnak.

A palacsintákat háromszögre hajtjuk egy mélyebb tálba tesszük és sorba rárakjuk a narancsot. Likőrrel meglocsoljuk, frissen, melegen kínáljuk.

 

Itt találnak még egy narancsos receptet, más típusút, természetesen, mint ez!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy másfajta, jó kis sütit is megnézni? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.