Narancsos palacsinta narancslikőrrel

Hozzávalók, narancsos palacsinta narancslikőrrel

  • 10-12 db palacsinta,
  • fél dl narancslikőr,
  • 3 db narancs,
  • 5 dkg vaj,
  • 2-3 evőkanál méz,
  • 3 evőkanál pirított mandula,
  • 1 kis darab gyömbér

 

Narancsos palacsinta narancslikőrrel

Narancsos palacsinta narancslikőrrel

 

A narancsos palacsinta narancslikőrrel recept elkészítése

 

A palacsinta ezerféleképp módozat legújabb darabja ez a gyümölcsös verzió. A Cointreau ha nem is csodát, de mindenképp nagyon jót tesz vele. Gyermekek esetén ezt természetesen hagyjuk el:).

Narancsos palacsintát készítünk, amibe belesütjük a mandulánkat. A felhevített vajon karamellizáljuk a mézet, a karikára vágott narancsokat és az apróra vágott gyömbért átforgatjuk benne.

A palacsintákat háromszögre hajtjuk egy mélyebb tálba tesszük és sorba rárakjuk a narancsot. Likőrrel meglocsoljuk, frissen, melegen kínáljuk. A narancslikőrhöz aktuális árakat itt találnak.

Ha további édességreceptek közül szeretne még válogatni, látogasson el ide, és válassza ki a kedvére való receptet!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Narancsos palacsinta
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.