Narancsos palacsinta narancslikőrrel

A narancsos palacsinta narancslikőrrel recept hozzávalói

  • 10-12 db palacsinta,
  • fél dl narancslikőr,
  • 3 db narancs,
  • 5 dkg vaj,
  • 2-3 evőkanál méz,
  • 3 evőkanál pirított mandula,
  • 1 kis darab gyömbér
Narancsos palacsinta narancslikőrrel

Narancsos palacsinta narancslikőrrel

 

A narancsos palacsinta narancslikőrrel recept elkészítése

 

A palacsinta ezerféleképp módozat legújabb darabja ez a gyümölcsös verzió. A Cointreau ha nem is csodát, de mindenképp nagyon jót tesz vele. Ha gyermekeknek (is) készül ez a finomság, ez utóbbit természetesen hagyjuk el:).

Narancsos palacsintát készítünk, amibe belesütjük a mandulánkat. A felhevített vajon karamellizáljuk a mézet, a karikára vágott narancsokat és az apróra vágott gyömbért átforgatjuk benne.

A palacsintákat háromszögre hajtjuk egy mélyebb tálba tesszük és sorba rárakjuk a narancsot. Likőrrel meglocsoljuk, frissen, melegen kínáljuk. A narancslikőrhöz aktuális árakat itt találnak.

Ha további édességreceptek közül szeretne még válogatni, látogasson el ide, és válassza ki a kedvére való receptet!

Ha körülnéznének húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.