Narancsos palacsinta narancslikőrrel

A narancsos palacsinta narancslikőrrel recept hozzávalói

  • 10-12 db palacsinta,
  • fél dl narancslikőr,
  • 3 db narancs,
  • 5 dkg vaj,
  • 2-3 evőkanál méz,
  • 3 evőkanál pirított mandula,
  • 1 kis darab gyömbér
Narancsos palacsinta narancslikőrrel

Narancsos palacsinta narancslikőrrel

 

A narancsos palacsinta narancslikőrrel recept elkészítése

 

A palacsinta ezerféleképp módozat legújabb darabja ez a gyümölcsös verzió. A Cointreau ha nem is csodát, de mindenképp nagyon jót tesz vele. Ha gyermekeknek (is) készül ez a finomság, ez utóbbit természetesen hagyjuk el:).

Narancsos palacsintát készítünk, amibe belesütjük a mandulánkat. A felhevített vajon karamellizáljuk a mézet, a karikára vágott narancsokat és az apróra vágott gyömbért átforgatjuk benne.

A palacsintákat háromszögre hajtjuk egy mélyebb tálba tesszük és sorba rárakjuk a narancsot. Likőrrel meglocsoljuk, frissen, melegen kínáljuk. A narancslikőrhöz aktuális árakat itt találnak.

Ha további édességreceptek közül szeretne még válogatni, látogasson el ide, és válassza ki a kedvére való receptet!

Ha körülnéznének húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Narancsos palacsinta
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.