Palacsinta tejszínhabos eperkrémmel töltve

Hozzávalók

  • 1 db tojás,
  • 1,5 dl tej,
  • 1,5 dl szóda,
  • csipet cukor,
  • csipet só,
  • 25 dkg liszt,
  • olaj (sütéshez),
  • 1 doboz fagyaztott eperkrém,
  • 2 dl tejszín,
  • porcukor,
  • triple sec,
  • 1 csomag pudingpor (hidegen kikeverhető)

 

Palacsinta tejszínhabos eperkrémmel töltve

Palacsinta tejszínhabos eperkrémmel töltve

 

Csomómentesre keverjük a palacsintatésztát, és állni hagyjuk egy órát. Kisütjük a palacsintákat. Hagyjuk kihűlni.

A lefagyasztott eperkrémet kioldjuk. Hidegen kötő vanília pudingporral elkeverjük, ízesítjük porcukorral, triple sec-kel.

A tejszínt kemény habbá verjük fel, és hozzákeverjük az eperkrémhez, így sokkal lazább lesz. Az így kapott krémet a kihűlt palacsintákba töltjük. Feltekerjük.

Jó étvágyat kívánunk! 



Comments are closed.