Palacsintarolád lekvárral, mogyorókrémmel töltve

A palacsintarolád lekvárral, mogyorókrémmel töltve recept hozzávalói

2 db tojás, só, 1 evőkanál cukor, 2,5 dl tej, 2,5 dl szóda, 30 dkg liszt, olaj, áfonyalekvár, nutella

Palacsintarolád lekvárral, mogyorókrémmel töltve

Palacsintarolád lekvárral, mogyorókrémmel töltve

 

A palacsintarolád lekvárral, mogyorókrémmel töltve recept elkészítése

 

Az egyszerűen elkészíthető édességek egyik csúcsa a rafináltan elkészített palacsinta, ez következik most. Természetesen alkalmazunk egy-két apró trükköt, de ezt már mindenki tudja, aki a Mit főzzünk ma? visszatérő Olvasója. Nézzék meg ezt a variációt is, és készítsék el így a palacsintát!

Elkészítjük a palacsintatésztát. A tojást kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a sót, 1 evőkanál olajat, a tejet, a szódát és a lisztet. Szép simára keverjük. Palacsintasütőben kisütjük a palacsintákat. Kicsit hagyjuk hűlni. A palacsinta alapreceptjét itt találják.

Leteszünk egy palacsintát, megkenjük lekvárral, majd a másik palacsintát ráhelyezzük, de egy kicsit lejjebb tesszük, mit az előzőt. Megkenjük nutellával, újabb palacsinta következik, ezt lekvárral kenjük be. Lekvárokhoz széles választékot és aktuális árakat itt találnak.

A három palacsintát együtt tekerjük fel. Tálalásnál ferdén vágjuk fel.

 

Még egy édesség?

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Palacsintarolád lekvárral és mogyorókrémmel töltve
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.