Párnácska

A párnácska recept hozzávalói

A csörögetésztához:

200 g liszt, só, 4 db tojássárgája, 2 evőkanál citromlé, 1-2 evőkanál rum, 20 g vaj, tejföl

A túrókrémhez:

130-150 g túró, 1-2 evőkanál vaníliás cukor, 1/2 citrom héja, 1 teáskanál citrom leve, 1/2 felvert tojás

Párnácska

Párnácska

 

A párnácska recept elkészítése

 

A lisztet a sóval, a tojássárgákkal, citromlével, rummal és zsiradékkal összegyúrom. Ha szükséges (tojás méretétől függ), kevés tejföllel lehet segíteni, hogy könnyebben összeálljon a tészta.

Letakarva pihenni hagyom fél-egy órán keresztül, ezalatt összeállítom a tölteléket, amihez a túrót egyszerűen összedolgozom a többi hozzávalóval.

Ha kíváncsiak a töltelék elkészítésére, látogassanak az Egycsipet oldalra!

 

Egy másik párnácskareceptet itt találnak!

 

Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Párnácska
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.