Piskóta gyümölcsös habbal

A piskóta gyümölcsös habbal recept hozzávalói

3 db tojás, 4 evőkanál cukor, 3 evőkanál liszt, egy csipet sütőpor, só, 1 evőkanál darált mák, 1 teáskanál joghurt, 1 db körte, 2 db mandarin, 8 dkg eper, 2 dl tejszín

Piskóta gyümölcsös habbal

Piskóta gyümölcsös habbal

 

A piskóta gyümölcsös habbal recept elkészítése

 

Ez most az igazán egyszerű sütik kategóriájába tartozik. Amikor a recept megszületett, az volt a cél, hogy hamar ugyan, de azért remek édesség készüljön. Nos, ez lett belőle, nézzék meg, hogyan készült, és természetesen készítsék is el Önök is így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a tojásokat felütjük, majd külön tesszük a fehérjét a sárgájától. A sárgájába 2 evőkanál cukrot teszünk, és felverjük habosra. A fehérjét egy evőkanál cukorral verjük fel.

A sárgájához keverjük a fehérjét, adagolva, valamint a lisztet meg a mákot, végül a joghurtot. Formába tesszük, és megsütjük. A mákhoz aktuális árat itt találnak.

Közben a gyümölcsöket összevágjuk, majd lehúzatjuk cukorkaramellen. Egy kevés fehérbort adunk hozzá, utána félretesszük hűlni. Ezután a felvert tejszínhez keverjük, és a megsült piskóta tetejére halmozzuk. Kipróbálják?

 

Egy másik édességreceptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.