Pisztáciás, marcipános őszibarack

A pisztáciás, marcipános őszibarack recept hozzávalói

4 dkg pisztácia, 10 dkg marcipán, 2 dkg porcukor, 2 evőkanál őszibaracklikőr, 5 dkg vaj, 4 db érett őszibarack, 8 levél rétestészta

Pisztáciás, marcipános őszibarack

Pisztáciás, marcipános őszibarack

 

A pisztáciás, marcipános őszibarack recept elkészítése

 

Gyorsan elkészülő, látványos édesség, akár hétköznapra is. Biztos, hogy lesz, aki örül egy ilyen meglepetésnek, ne hagyják ki! Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Kezdjük azzal, hogy a pisztáciát nagyobb darabokra vágjuk. A marcipánmasszával összekeverjük a porcukrot és a likőrt, majd a vajjal egyneműsítjük. A marcipánmasszához aktuális árat itt találnak.

A barackot meghámozzuk, félbevágjuk, kimagozzuk. A mag helyére betöltjük a marcipántölteléket. Rétestésztát vékonyan megvajazunk, majd ízlésesen becsomagoljuk a töltött barackot.

Összefogjuk, és alufóliával megkötjük. Sütőben 200 fokon kb. 10 percig sütjük. Tálaláskor jéghideg vaníliafagylalttal kínáljuk, és a megmaradt pisztáciával dekoráljuk.

 

Egy másfajta őszibarackos receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.