Tapas olívabogyóval és csokival

Hozzávalók, tapas olívabogyóval és csokival

  • 150 gramm fekete olívabogyó,
  • 75 gramm fehér csokoládé,
  • egy csipet friss kakukkfű,
  • egy csipet rózsabors

 

Tapas olívabogyóval és csokival

Tapas olívabogyóval és csokival

 

Tudjuk, hogy a Mit főzzünk ma? rendszeres és szorgos olvasói szeretik a különleges recepteket, ezeken belül azokat is, amelyekkel dolgozni kell. Ráadásul sokat, de a végeredményért bizony megéri.

Nos, itt és most egy olyan recept jön, amiben a hozzávalókat mondjuk úgy, csak összedobáljuk. Persze, nem, nem dobálunk:). A lényeg viszont az, hogy gyakorlatilag csak a hozzávalók beszerzése az, ami időigényes, a desszert elkészítése nem. Tessék belevágni!

 

A tapas olívabogyóval és csokival recept elkészítése

 

Tegyük a fekete olívát és a felkockázott fehér csokoládét egy tányérra. Felszolgálás előtt szórjuk meg rózsaborssal és kakukkfűvel. A fekete olívához aktuális árat itt találnak!

A könnyű és egészséges desszert pár perc alatt elkészül.

Egy klasszikus palacsintás receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Tapas olívabogyóval és csokival
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.