Tapas olívabogyóval és csokival

Hozzávalók, tapas olívabogyóval és csokival

  • 150 gramm fekete olívabogyó,
  • 75 gramm fehér csokoládé,
  • egy csipet friss kakukkfű,
  • egy csipet rózsabors

 

Tapas olívabogyóval és csokival

Tapas olívabogyóval és csokival

 

Tudjuk, hogy a Mit főzzünk ma? rendszeres és szorgos olvasói szeretik a különleges recepteket, ezeken belül azokat is, amelyekkel dolgozni kell. Ráadásul sokat, de a végeredményért bizony megéri.

Nos, itt és most egy olyan recept jön, amiben a hozzávalókat mondjuk úgy, csak összedobáljuk. Persze, nem, nem dobálunk:). A lényeg viszont az, hogy gyakorlatilag csak a hozzávalók beszerzése az, ami időigényes, a desszert elkészítése nem. Tessék belevágni!

 

A tapas olívabogyóval és csokival recept elkészítése

 

Tegyük a fekete olívát és a felkockázott fehér csokoládét egy tányérra. Felszolgálás előtt szórjuk meg rózsaborssal és kakukkfűvel. A fekete olívához aktuális árat itt találnak!

A könnyű és egészséges desszert pár perc alatt elkészül.

Egy klasszikus palacsintás receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.