Vaníliás kifli

A vaníliás kifli recept hozzávalói

30 dkg liszt, 15 dkg vaj, 10 dkg darált dió, 5 dkg cukor, 2 csomag vaníliás cukor, 10 dkg porcukor

Vaníliás kifli

Vaníliás kifli

 

A vaníliás kifli recept elkészítése

 

A mindennapok édessége, ha meg akarjuk aranyozni a napot. Igazán egyszerű hozzávalókból készül, igazán egyszerűen, ahogy mondani szokás, semmi faxni.

A vaníliás cukor felét összekeverjük a porcukorral, és félretesszük. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk. Derelyevágóval, vagy egyszerűen késsel kb fél cm-es csíkokra vágjuk fel. Vaníliás porcukorhoz aktuális árat itt találnak.

A csíkokat sodorjuk, majd tetszés szerinti nagyságú kifliket formázunk a tésztából. Közepesen meleg sütőben sütjük. Amikor elkészül, megforgatjuk a vaníliás porcukorban.

 

Egy másfajta édességet itt találnak!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Vaníliás kifli
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.