Online Gasztronómiai Magazin

3 egyszerű recept hétköznapokra

Ismét jönnek a szorgos hétköznapok, a konyhára sajnos kevesebb idő jut. Friss ételre azonban szükség van - jöjjenek az egyszerű javaslatok!

 

3 egyszerű recept hétköznapokra

 

Elsőként egy egyszerű csirkenyárs, különlegessége, hogy videó is van hozzá, hogy még könnyebb legyen az elkészítése. Így néz ki, ha elkészül, és itt találják meg a teljes receptet:

 

Egyszerű csirkenyárs

Egyszerű csirkenyárs

 

Nem érhet minket vád, hogy csak csirkereceptet adunk, ugyanis itt egy remek, egyszerű tengeri halfilé. Különlegessége a köles, amit köretként adunk hozzá, érdekes és egészséges is egyben. Kedvcsinálónak itt az elkészült étel képe, a teljes receptet itt találják!

A köleshez aktuális árat itt találnak!

 

Egyszerű tengeri halfilé kölessel

Egyszerű tengeri halfilé kölessel

 

És a végén adunk egy sütireceptet is, gyümölcsösen, túrósan. Így fog kinézni, a teljes receptet pedig itt találják!

 

Egyszerű túrófánk

Egyszerű túrófánk

 

3 egyszerű recept hétköznapokra - bízunk benne, hogy ezeket  a könnyen elkészíthető finomságokat elkészítik!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még további, változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó sütést-főzést!Comments are closed.