Online Gasztronómiai Magazin

3 kedvenc, egyszerű tésztánk

3 kedvenc, egyszerű tésztánk, Önöknek ajánlva!

 

Mert látjuk, hogy Olvasóink közül sokan szeretik a tésztás recepteket, nem véletlenül: ha ügyesek vagyunk (és miért ne lennénk azok), gyorsan friss ételt varázsolhatunk akár a hétköznapi asztalra is! Tehát, következzen egy gyors kis válogatás tésztás receptekből, nézzék meg mindet, ha egy mód van rá!

 

Elsőként jöjjön egy szélesmetélt-, vagy olasz nevén pappardelle-recept. A szélesmetélthez aktuális árat itt találnak. Ha mindent jól csinálunk, ilyen végeredményt kapunk:

 

Sonkás szélesmetélt gombás raguval

Sonkás szélesmetélt gombás raguval

 

Reméljük tetszik, ha igen, az egy tésztafőzésnyi időt igénylő recept itt található.

 

Nézzük is a következő tippet. Az olaszos jellegű szélesmetélt után egy sváb étel, különlegessége, hogy nem tésztát főzünk, hanem mi magunk készítjük a tésztát. Ráadásul ennél a receptnél videós segítséget is adunk.

 

Tésztabatyu, spenótos marhahússal töltve 3

Tésztabatyu, spenótos marhahússal töltve 3

 

A teljes recept itt található, mi nagyon szerettük, ezért is került be a válogatásba, reméljük, Önök is így lesznek vele!

 

És ha már úgy harangoztuk be ezt a kis válogatást, hogy egyszerű tésztánk, álljon itt a harmadik, a tollhegytészta, vagy penne. Ezzel akartuk kezdeni, aztán változtattunk, különösebb ok nélkül. Ez is gyors recept, egy tésztafőzésnyi idő:). És persze van hozzá, benne egy kis sonka is, hogy még ínycsiklandozóbb legyen...

 

Sonkával besütött penne

Sonkával besütött penne

 

A teljes receptet itt találják, hétköznapokra tökéletes megoldás, egyszerű, gyors, friss!

 

Szóval, ez volt a mi 3 kedvenc, egyszerű tésztánk. De! Ha körülnéznének húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó sütést-főzést, a végén pedig jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.